Als je iemand blokkeert van je instagram verhaal (story), kan diegene het dan zien als je live gaat?

Of achteraf je live terugkijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, als je iemand blokkeert, kan hij niks meer van je bekijken, dus ook je posts en je stories niet en dus ook niet als je live gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100