Hoe kan ik facebook afschermen voor vreemden?

Vreemden kunnen nou mijn foto's en alles zien op mijn profiel. Ik kan nergens vinden dat ik dit uit kan schakelen. Ik vind dit namelijk geen heel fijn idee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb mijn hele Facebook dicht gebouwd met behulp van dit document: http://www.home.zonnet.nl/voldemort22/FACEBOOK.docx Het is een Word document, staat op mijn persoonlijke webserver. Het document is veilig op te slaan en te openen.

Ik vraag me af of dat tegenwoordig nog mogelijk is Maar misschien heb je iets aan onderstaande link ?

Bronnen:
http://www.privacyfix.com/start/install

Hier enkele handige links voor het aanpassen van de privacy van je facebook profiel: * wie kan je profiel zien: https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy * wie heeft toegang tot je tijdlijn/ foto's: https://www.facebook.com/settings?tab=timeline Loop hier gewoon alle opties langs en je profiel is prima af te schermen. Voor extra info: http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/internet/facebook_privacy/instellingen.html Toegevoegd na 4 minuten: Daarnaast kun je per fotoalbum de privacy ervan instellen, of per foto. https://www.facebook.com/{jegebruikersnaam}/photos_albums Tip: zet je fotoalbums op privacy 'alleen vrienden'. Daarnaast kun je bij een fotoalbum ook nog het vinkje 'Vrienden van iedereen die is getagt en de gasten van het evenement' uitzetten, zodat vrienden van getagte vrienden niet in jouw foto's kunnen kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100