Hoe kan je tweets lezen van een twitter account met een slotje?

Al enige tijd kan iemand mijn tweets lezen op twitter. Diegene followt mij absoluut NIET, en ook niet via een ander account. Ik heb mijn twitter afgeschermd, diegene geblokkeerd, en nog kan diegene het lezen. (Reageert er in het algemeen op, door middel van algemene tweets)

Zou het kunnen dat er een programma/app of iets dergelijks is? Diegene heeft een iPhone, en iemand zei me dat je met een iPhone wel de eerste paar tweets van iemand kan lezen. Maar dit moet toch niet mogen als je account afgeschermd is, én diegene hebt geblokkeerd?!

Hopelijk kan iemand me hierbij helpen.. (Vind twitter heel leuk, maar dat gestalk word ik een beetje naar van...)


(Antwoorden als dat diegene mij toch wel zou followen heb ik niks aan, want ik weet 100% dat dat niet zo is. Ook niet via een ander account.)

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het klopt volgens mij wel dat je op een IPhone hoe dan ook de eerste 3 tweets van iemand kan lezen, maar in princiepe zou diegene dan niet op jou tweets moeten kunnen reageren als je hem geblokkeerd hebt... Heb je hem geblokkeerd via je mobiel of via je laptop? Via mijn mobiel mensen blokkeren doet hij namelijk ook nooit. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100