Wat is de HTML-code voor "Toevoegen aan adresbroek"?

Ik wil een mailing versturen met daarin de optie om de afzender (ik dus) toe te voegen aan het adresboek zodat alle plaatjes etc direct worden doorgelaten. Wat is hiervoor de juiste code?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat jij wil is niet mogelijk. Wat wel mogelijk is is het embedden van plaatjes in een mailtje, zodat ze niet hoeven te worden gedownload, maar al in het mailtje worden meegestuurd.

Dat is niet mogelijk en dat zou een ernstig beveiligingslek zijn. Mensen moeten zelf aangeven of ze een mailing als veilig beschouwen. In Outlook zit bijvoorbeeld een dergelijke functie in het systeem ingebouwd. Toegevoegd na 3 minuten: Overigens klopt je veronderstelling niet dat als je een adres toevoegt aan je adresboek dat de afbeeldingen in de mail dan automatisch wordt gedownload. Dan moet je nog altijd een optie aanzetten dat afbeeldingen automatisch worden gedownload van mail van mensen in je adresboek. Ik zou dat zelf een onwenselijke optie vinden omdat de mail waar je het over hebt nieuwsbrieven zijn. Ik stuur nooit mail aan de nieuwsbrief zelf, dus waarom dan opnemen in het adresboek. In Outlook kan je rechts klikken en dan wordt het opgenomen als "veilige afzender". Dan wordt alle mail van de afzender of van het domein als veilig beschouwd en worden de afbeeldingen gedownload. De lijst met veilige afzenders is wat anders dan de adressen in het adresboek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100