Hoe plaats ik een snelkoppeling op mijn bureaublad?

En dan bedoel ik niet een snelkoppeling van een document maar ik heb een link in een mail en die wil ik graag op mijn bureaublad zetten zodat ik er steeds snel bij kan en niet steeds de mail op hoef te zoeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt de link vanuit je mailtje naar je bureaublad slepen. Toegevoegd na 7 uur: Ik zie hier een min, maar het werkt toch echt zo. Gewoon met je muis naar het bureaublad slepen en windows maakt er wel een snelkoppeling van. Toegevoegd na 2 dagen: Zorg dat allen je mailclient open staat (of je browser , als je met webmail werkt), niet gemaximaliseerd, zodat je een stuk van je bureaublad kunt zien. Selecteer de link, ga er met je rechtermuisknop ingedrukt op staan (let op dat de hele link geselecteerd blijf) en sleep de link naar je bureaublad.

je kan op je bureaublad rechtermuis knop doen, en dan 'Nieuw' > 'Snelkoppeling' en dan bij 'Geef locatie item op:' geef je de site aan waar je naar toe wilt gaan. en dan volgt het vanzelf.. Succes Toegevoegd na 2 minuten: ik dacht dat je een site wou, maar ik denk dat dit ook wel met een mail wil :-) nogmaals Succes

Het is een link zeg je? Kopieer het Internet explorer icoontje van je desktop, zodat je er twee heb. Klik met de rechtermuisknop op het icoontje, je krijgt nu de eigenschappen. Achter Target staat de plek waar je internet explorer staat, bij mij is dat: "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" Tik hier nu achter de locatie op internet waar je standaard snel naar toe wilt kunnen, bijvoorbeeld: http://www.goeievraag.nl (zorg er wel voor dat er een spatie tussen de eindquote van de explorer.exe en je link zit). Klik op apply en klaar. (zie afbeelding). Maar eigenlijk kan het nog veel makkelijker door je link gewoon in je favorieten op te nemen. Ga naar de website, ga boven in beeld naar favorieten, toevoegen en klaar.

De link openen in je browser en dan het icoontje voor de http:// slepen naar je bureaublad, en dan naam ff wijzigen in een korte naam.

Sleep de link met je rechtermuisknop ingedrukt naar je bureaublad. Knop loslaten en kiezen wat je wilt.

Ga naar start -> zoek het programma dat u als snelkoppeling wilt gebruiken -> je neemt het vast (linkermuisknop) en sleep het naar je bureaublad

Het programma selecteren met rechter muisknop. Uit het keuzemenu kiezen...... snelkoppeling maken en klaar is kees.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100