Uit welk Wachtwoord kan ik kiezen bij het instellen van Kpn router H369A ? Zie uitleg

Der staat . Let op Wachtwoord Security! Uit veiligheidsoverweging moet je het standaard wachtwoord wijzigen in een nieuw wachtwoord. Het nieuwe wachtwoord moet 10~32 tekens, ten minste één hoofdletter, een kleine letter, één nummer, en een van de volgende niet-alfanumerieke tekens bevatten ( !@#$%^&*()_+|~-=\`{}[]:";'<>?,./ ). Het wachtwoord mag niet de gebruikersnaam bevatten. Gebruik het nieuwe wachtwoord als je de volgende keer inlogt. Ik kom der niet Uit heeft iemand een idee welk Wachtwoord ik kan nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt alles bedenken zolang het maar 10 tot 32 karakters is, minstens één Hoofdletter bevat, minstens één cijfer en minstens één meta karakter zoals !@#$%^&&*()? Het staat er heel duidelijk, er zijn password generatoren die een password voor je kunnen bedenken die aan deze voorwaarden voldoen zoals hier: http://passwordsgenerator.net/

Bronnen:
http://passwordsgenerator.net/

Je mag het helemaal zelf weten. En verreweg het handigst is als je iets bedenkt (een woord of een zin) die je makkelijk kunt onthouden, maar waarvan de tekst zelf niet al te voorspelbaar is. Je kunt natuurlijk ook een willekeurige rij tekens bedenken, maar dat is niet per se makkelijker of moeilijker te "kraken", en kan voor jezelf heel lastig zijn. Ik weet niet hoe vaak je zo'n wachtwoord moet ingeven, maar stel dat is na een jaar ofzo, dan weet je vast niet meer dat het "Hf57%JShS3#)dRT" was, en kun je met wat pech het briefje ook niet meer vinden, maar herinner je je nog wel dat het "Ammen00itniet!" was. (met een A, 2 nullen en een ! ), om maar een zijstraat te noemen. Offe, noem eens wat, pru11enb@k , of K0m3rm@@r1ns83r , of S1nt3rkl@@S , de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedenk een woord, vervang een paar letters door hoofdletters of "uiterlijk gelijkende" tekens, en je hebt een ijzersterk wachtwoord dat je in elk geval zelf weer kunt reproduceren. Wel zo handig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100