Waar kan ik een professionele webshop met betaalsysteem laten maken voor maximum 1500 euro?

Hallo,

ik vroeg mij af of ik ergens een professionele webshop kan laten maken met betaalsystemen zoals Banconctact/Mistercash, Visa, Mastercard, Paypal, etc... voor maximum 1500 euro?

Met vriendelijke groeten

Weet jij het antwoord?

/2500

MijnWebWinkel doet dat met eigen domeinnaam, eigen betaalmethodes (iDeal, PayPal en Creditcard) voor 19,50 per maand.

Bronnen:
www.mijnwebwinkel.nl

Er zijn heel veel mogelijkheden, 1 daarvan is www.freelancer.com. Freelancer is een website voor freelancers, de naam zelf zegt het al. Je kan daar ict-ers huren en kopen. Je kan je vraag daar stellen, en wie weet vindt je snel een programmeur :)! Succes!

Kijk eens op seoshop.nl

Er zijn er een hele hoop, zowel CS als OS. Een aantal goede systemen die 100% gericht zijn op eCommerce zijn o.a.: Magento / Open Source zeer grote community Implementatie meestal ergens tussen de 500 en 1500 euro. Software zelf is gratis, je betaalt voor de implementatie en modificatie Internationaal platform > http://magento.com/ eSuite eStore / Nederlands bedrijf, dus lekker dicht bij huis Implementatie meestal ergens tussen de 900 en 1500 euro. Software is betaalt, je betaalt voor maatwerk naar jouw wensen Nederlands platform: http://clickedit.eu OSCommerce (Open Source zeer grote community) Implementatie meestal ergens tussen de 700 en 1500 euro. Software is betaalt, je betaalt voor maatwerk naar jouw wensen Internationaal platform: http://www.oscommerce.com/ Succes!

Het prijskaartje zal van de specifieke wensen afhangen. Welke payment provider wil je een contract mee afsluiten? Wat heeft die aan kant en klare API's liggen? Moet de webshop meteen van foto's en teksten voorzien worden of doe jij dat? Hoe zit het met het onderhoud? Heb je al een bepaalde server in gedachten of laat je die optie vrij? In hoeverre wil je SEO optimalisatie? Neem je genoegen met een standaard template, of wil je echt iets unieks? Ik denk dat heel veel bedrijven voor dat geld heel wat kunnen. Hier zullen mensen vooral eigen/bevriende bedrijven pitchen. Zo ben ik ook geneigd om mijn eigen bedrijf hier neer te zetten, maar echt een goed antwoord is niet te geven. Ook ik zou meer details willen weten. Ik kan je alleen maar aanraden om de kleinere webdesigners (meestal ZZP'ers) in de regio af te gaan. €1.500 staat gelijk aan twee volle werkweken voor hen, dus de kans is groot dat je wel een deal kan maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100