Hoe kan ik Wordpress posts incl. HTML op gezette tijden exporteren naar XML?

Ik gebruik nu deze plugin (XML-ify Wordpress Multiple Posts, http://lauragentry.com/2011/04/15/wordpress-plugin-xml-ify-wordpress-multiple-posts/) en die werkt op zich goed. Helaas kan deze niet de complete post incl. HTML exporteren.

Toegevoegd na 3 minuten:
Hier heb ik nog een linkje naar de code zelf. Daar staat iets over 'remove formatting', maar dat zegt mij helaas niets .

http://plugins.svn.wordpress.org/xml-ify-wordpress-multiple-posts/trunk/multi-post-xml-feed.php

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk eerlijk gezegd niet dat dat mogelijk is... XML heeft de zelfde opmaak als XHTML (en bijna het zelfde als HTML). Daardoor, als je html in een XML bestand stopt, is de hele structuur weg, waardoor hij onleesbaar is. Wat je zou kunnen doen is, voor dat je de html in het XML bestand stopt, de PHP functie htmlspecialchars gebruiken. Deze maakt van alle speciale (inclusief html) tekens, aparte letter combinaties, waardoor dit niet meer gezien wordt als html. Bij het uitlezen van het bestand kun je weer de functie htmlspecialchars_decode gebruiken, om dit weer terug te draaien. htmlspecialchars: http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php htmlspecialchars_decode: http://www.php.net/manual/en/function.htmlspecialchars-decode.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100