Ik wil graag een sms-systeem waarmee je een sms krijgt met een bevestigingscode, graag wil ik die op me site hebben in html. Hoe doe ik dat?

Ik wil graag een sms-systeem waarmee je een sms krijgt met een bevestigingscode, ik wil graag het systeem op me website hebben in html. Hoe maak ik zo'n html code of hebben julie er een? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt met HTML alleen de opmaak van de pagina maken. Voor het programmeren van het sms-systeem / script zul je een andere programmeertaal nodig hebben.

Zoals velen hier al aangeven, is het niet mogelijk om daadwerkelijke services te programmeren in HTML, omdat het 'slechts' bedoeld is om informatie op een bepaalde manier te laten zien. HTML is geen programmeertaal, onthoud dat goed. Om te bereiken wat je in je vraag aangeeft, het laten versturen van een SMS voor verificatie, kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Twilio. Zij hebben een uitstekende API (Application Progragramming Interface; ofwel een manier om functies van externe programma's aan te roepen) waarmee je bijvoorbeeld een SMS kunt versturen als een gebruiken op een knop klikt, voor een zeer laag tarief (volgens mij kost het 2 cent per sms). http://www.twilio.com/sms

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100