Hoe maak je een Non-Responsive website?

Ik wil graag een non-responsive website maken maar weet niet hoe het moet. Ik wil bijvoorbeeld maken dat alles wat ik op de website zich niet aanpast aan de grootte van het scherm. non-responsive dus. Moet dit bijvoobeeld in css met een bepaalde position? of moet je dan juist weer met margin gaan werken? of zit ik hier weer helemaal naast? Hopelijk kunnen jullie me helpen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het niet responsive hoeft te zijn, tja, dan hoef je in feite niets te doen. Wil je dat de afmeting niet aangetast kunnen worden, tja dan moet je gewoon fixed (vaste/absolute) waardes gebruiken (dus bijv. alle tekst 12 px, alle afbeeldingen en etc een formaat geven en niks percentueel of in em invoeren). Mocht je dan een specifieke margin willen hanteren, dan lekker in absolute waardes opgeven, bijv. 50 of 250 px. Dan krijg je al gauw een website die slecht wordt weergegeven op tablets en smartphones....

Gebruik je een responsive framework zoals Bootstrap? Zet dan een vaste breedte, zodat deze niet meer schaalt: .container { width: 1024px !important; } Als je de website maakt zonder een framework, dan kun je gewoon een vaste breedte opgeven, tablets/mobieltjes zullen deze dan niet meer in elkaar duwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100