Hoe moet ik mijn domeinnaam verbinden met dreamweaver?

Ik ga een site bouwen in dreamweaver voor mijn bedrijf. Ik heb ook al een domeinnaam. Daarna, wil ik mijn domeinnaam verbinden met dreamweaver. Zodat als je www.voorbeeld.com invult mijn website ziet met de dreamweaver ontwerp. Hoe moet ik dit doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat er moet gebeuren is dat de bestanden waaruit je website bestaat, dus de bestanden die Dreamweaver schrijft, worden gepubliceerd (geüpload) naar een server die je website host. Dat je een domeinnaam hebt wil overigens nog niet zeggen dat je een website hebt. Controleer dus even of je voor die domeinnaam, een webhosting account hebt met daarbij behorende FTP-gegevens. Dit zijn de gegevens waarmee je bestanden online kunt zetten, en die gegevens kun je dan ook invullen in Dreamweaver.

Wat heb je nodig: - Een domeinnaam (bijv. www.voorbeeld.nl) - Webhosting pakket (ruimte op je domein) - De Website zelf (mapje met bijvoorbeeld: index.html, afbeeldingen, css, php) - filezilla.exe Als de website is gemaakt, en je hebt de html bestanden staan allemaal mooi in een mapje is hier een simpel stappenplan om je website online te krijgen: 1. Instaleer Filezilla ( gratis ftp. programma ) 2. Voer in Filezilla je FTP gegevens in die er ontvangen zijn door het webhosting bedrijf. 3. De linker kolom is de eigen schijf, rechts is de achterkant van de website. 4. sleep de website bestanden in de public_html map en zorg ervoor dat deze een index.html bestand bevat. Done!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100