Hoe maak ik een site waar mensen kunnen inloggen?

Ik wil graag een site maken waar mensen dan kunnen inloggen (nadat ze een account hebben gemaakt), en dan op een persoonlijke pagina komen en daar dingen kunnen toevoegen. Zoals bijvoorbeeld goeievraag.nl . Dus dat je inlogt, je in een scherm komt met openbare dingen die iedereen ziet, maar ook met een gedeelte waar je je eigen gegevens kan toevoegen. Kan zoiets. En ook nog gratis? Of ben ik weer zo'n Nederlander die iets gratis wilt terwijl dat niet kan .... ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een site registreert bij bijvoorbeeld Weebly.com (gratis) kun je er een inlogsysteem opzetten van SweetTools. Een demo vind je hier: http://sweettools.nl/demos/ls-login. Niet alle tools zijn gratis, sommige tools moet je aanschaffen met credits. Maar volgens mij is het inlogsysteem gratis. Succes met je website!

Als je een goede programmeur bent, gebruik php. met php kun je door middel van cookies een inlogsysteem maken. ook kun je door middel van databasen een soort gastenboek maken. Toegevoegd na 19 minuten: Bekijk eens http://m.goeievraag.nl/vraag/275016?from=www

Als je wilt kun je ook altijd een gratis site maken via een sitebuilder/bouwer, zoals bijv. http://www.webnode.nl. Hier kun je nl ook een leden-login of iets in die trant maken maar volgens mij is dat wel tegen betaling. Je kunt altijd even hun blog nalezen hierover of hun kennisbank... Ik heb even voor je gekeken en heb het volgende gevonden: - http://blog.webnode.nl/2013/04/nieuwe-ledenregistratie-beschikbaar/ - http://support.webnode.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/30/ Wellicht heb je er wat aan ;) Succes met het maken van een site! groetjes :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100