Hoe kan ik ervoor zorgen dat bij mijn 2 schermen , mijn rechterbeeldscherm niet de achtergrond heeft van mijn linker?

Ik heb 2 schermen bij mijn computer , ik ben niet zo handig in die schermen instellingen , dus weet iemand hoe ik er voor kan zorgen dat ik ; mijn achtergrond die ik wil alleen op mijn linkerbeeldscherm heb , en mijn rechter doodgewoon windows desktop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor een stap voor stap uitleg is het waarschijnlijk handig als je je windows versie ook even noemt. Over het algemeen kun je kiezen tussen verschillende opties in het Configuratiescherm -> Beeldscherm. Bijvoorbeeld uitbreiden en dupliceren. Met dupliceren geeft het tweede scherm een exacte kopie van je hoofdscherm weer. Met uitbreiden kun je zelf bepalen wat je in het andere beeldscherm plaatst. Dat laatste is denk ik wat je bedoelt. Hopelijk heb je hier iets aan. Toegevoegd na 23 uur: Zie reactie en ik heb ook een link toegevoegd in de bronnen die je ook precies verteld wat je moet doen, dat is misschien duidelijker dan mijn eigen uitleg :)

Bronnen:
eigen kennis
http://support.microsoft.com/kb/976064/nl

Standaard kan dit volgens mij niet; ik los het op met het programmaatje DisplayFusion. De gratis versie kan wat jij wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100