Hoe maak ik makkelijk een bureaubladachtergrond van verschillende foto's?

Ik zoek een (gratis) programma of een site waar je foto's kunt uploaden, en dat dit ding er dan een achtergrond van maakt. Ik probeer het wel eens zelf in paint maar het is nooit de goede grootte.
Met photoshop kan ik niet werken.
Het liefst zou ik ook nog hebben dat ik zelf de grootte kan kiezen van hoe de achtergrond moet worden, dan kan ik er ook een maken voor mijn ipod. Maar alleen al voor mijn bureaubladachtergrond zou perfect zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik zelf Photofiltre. Je kan groottes instellen en afbeeldingen bij elkaar plakken. Ik vind het heel handig maar ik weet niet of jij daarmee kan werken. Het is helemaal gratis.

Als je een achtergrond van foto's op je bureaublad wilt hebben dan kan je dat doen door deze in een map te zetten. Vervolgens klik je met de rechtermuis knop op het bureaublad en kies je voor de optie aan eigen voorkeur aanpassen. Je kan hier kiezen voor een bepaalde map waar je de foto's uit wilt laten zien. Zo kan je verschillende foto's om de beurten laten tonen op je bureaublad. Een ander leuk programma is Webshots, hier kan je foto's uploaden in een map. Je moet wel hun software downloaden en foto's daarin downloaden of ook laten verwijzen naar een map op je computer om verschillende achtergronden te plaatsen op je bureaublad. Hier kan je de tijd tussen de verschillende foto's kiezen en ook een screensaver aanzetten. Dit programma gebruik ik al jaren met plezier.

Bronnen:
http://www.webshots.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100