waar kan ik van allemaal verschillende afbeeldingen een grote collage maken waar ze allemaal op staan het liefst gewoon op de coputer.

ik heb heel wat leuke afbeeldingen op mijn computer staan waar ik graag 1 groot plaatje met alle afbeeldingen erin zodat ik die als achtergrond kan gebruiken enzo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Picasa gratis dowloaden op internet

AutoCollage is helaas niet gratis, maar u kunt wel een gratis probeerversie downloaden vanaf Microsoft Research. Deze versie is dertig dagen geldig. http://www.computeridee.nl/workshops/makkelijk-een-fotocollage-maken Shape Collage is ook zo iets. Hier is de probeerversie gratis te downloaden http://www.shapecollage.com/?gclid=CKuU06yDqagCFUWHDgodAlk3HA En hier vind je een beschrijving hoe je het met Picassa kan doen: http://www.seniorweb.nl/thema/artikel.aspx?id=29630

Photoshop..,?

Ik heb voor de kinderen eens A4-tjes gemaakt met alle dvd-hoesjes erop, zodat ze niet uren voor de kast stonden te kijken welke film ze wilde bekijken, op een A4 staan zo'n 48 hoesjes afgebeeld. Ik heb dat zelf gewoon met Microsoft-Word gedaan, gewoon telkens invoegen van afbeelding en dan op de juiste grootte "inslepen", als je dit dan weer als gehele afbeelding opslaat, kan je het goed gebruiken als achtergrond. Veel succes ermee.

Picasa lijkt mij het handigste programma. Gratis te downloaden. Selecteer je foto's, klik daarna op collage maken. Het is heel eenvoudig en je kan er iets heel moois mee maken.

Nou, dat soort dingen maak je in een Kruidvat fotoboek. Die kun je voor weinig echt afdrukken en online maken/ontwerpen. Je zou zeggen dat je er dan ook een screendump van kunt maken. Een Ctrl-Printscreen en plakken is dan de meest basic vorm. Zelf gebruik ik PaintshopPro altijd om daar het gewenste stuk uit te knippen. Dit is eeb houtjetouwtje methode, maar er is vast wel software voor. Kruidvat fotoboek: www.kruidvat.nl/fotoboek Het zijn echt mooie fotoboeken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100