Hoe ondertitels toevoegen aan een filmpje?

Met Windows Movie Maker heb ik een filmpje gemaakt (output wmv of avi). Ik zou hier graag ondertitels aan toevoegen, maar niet die van WMM want die staan veel te hoog. Output moet dan terug wmv of avi zijn, dus niet dvd-formaat. Kent iemand hier een gemakkelijk en gratis tooltje voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met submagic kan dat heel goed :-) http://www.submagic.tk/ http://www.snelrennen.nl/submagic.php

Hoi fluzzy, misschien weet je dit ook al wel en vindt je het nog te hoog, maar je kunt ook het lettertype kleiner maken he? Ondertitels in WMM worden in een standaard lettergrootte ingevoegd, maar als je kiest voor Lettertype en Tekstkleur wijzigen dan kun je zelf ook kiezen voor een kleinere ondertiteling waardoor hij niet meer zo hoog staat. Zie mijn afbeeldingen.

Bronnen:
Afbeelding van www.wallcoo.net

Wat ik nog niet als antwoord heb gezien is: trakAxPC 2.0. Deze video / audio studio werkt heel erg eenvoudig en prettig. Met drag-and-drop sleep je de scenes en audio snel naar de juiste plaats. En echt freeware en dus gratis gebruiken.

Als u een film downloadt, zit er meestal geen ondertiteling bij. Die haalt u apart binnen want Nederlandstalige ondertitels zijn toch wel prettig. Zoek uw eigen ondertitels, speel ze af en laat ze synchroon lopen met de film. http://www.computeridee.nl/workshops.jsp?rubriek=1620361&id=1748876

Voor het afspelen van ondertitels voor een avi bestand, zou ik BSplayer gebruiken. Gebruik www.ondertitels.nu om de juiste ondertitel te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100