als ik een powerpointpresentatie wil versturen van 27 MB hoe kan ik dat dan verkleinen ivm opsturen ? en hoe voeg ik muziek bij alle dia's ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je zoekt: Er zit een optie compress presentation in. Een andere optie is bestand opslaan als presentatie. Dan wordt het een PPS in plaats van een PPT.

Je kunt het ook via een upload site versturen, wetransfer.com is Een hele goede je voegt je bestand toe (max2g) en je email adress en het email adres van de ontvanger, leuk berichtje typen en sturen maar. Werkt perfect!

Je kan de ganse ppt op dropbox zetten, deze is gratis en je hebt 2Gig. Zowel geef je aan de geadresseerde een link (dan staat je bestand in public), anders maak je een gedeelde map aan waar je geadresseerde ook aan kan en kan hij de ppt eraf halen. Aanloggen met een e-mail adres en een paswoord.

Bronnen:
https://www.dropbox.com/

Zippen met de grootste verkleining die beschikbaar is. Als je yahoo gebruikt kun je geloof ik 25MB versturen dus dat lukt gemakkelijk. Muziek toevoegen zou ik niet doen. Dan wordt het nog veel groter en ik vind 27 MB al heel fors. Voor het zippen gebruik je het best 7-zip. Dat is open source.

Bronnen:
http://www.7-zip.org/

Verkleinen weet ik niet, maar muziek toevoegen wel: 1. Je klikt op invoegen. 2. Je klikt op audio 3. Audio uit bestand... 4. Je klikt een audiobestand aan uit je documenten. 5. En voila! Je muziek staat erin, zo kun je dit bij alle dia's doen! :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100