Hoe achterhaal ik iemands IP-adres op de volgende manier?

Hallo,

Ik ben laatst gehacked. De hacker is inmiddels opgepakt. Ik heb op een site (mijn-ip.net/ip_adres_achterhalen.asp) een formulier gezien. Dit zou ik graag ook op mijn site willen hebben.

Hoe het werkt:

Er word een mail verstuurd naar het slachtoffer.
Hij klikt de link aan. Deze link gaat naar een pagina die het IP-adres verstuurd naar je e-mailadres. Het slachtoffer word doorverwezen naar de pagina die je hebt opgegeven.

Hoe kan ik ook zo'n formulier maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon de broncode kopiëren.

Dit moet je doen in PHP. Je gebruikt dan de mailfunctie voor het sturen van de berichten. de $_SERVER['REMOTE_ADDR'] Variable kan je gebruiken voor het achterhalen van iemands IP Toegevoegd na 37 seconden: Dit moet je doen in PHP. * of een andere server side scripting taal *

Wat heeft het feit dat jij gehackt bent te maken met het feit dat je zo'n script wilt? Denk niet dat heel veel mensen in dat script trappen overigens. In de headers van het bericht is altijd terug te halen waar het vandaan komt. Maar als je zo'n script wilt maken zou ik me eens gaan verdiepen in bv php. En dan heb je dit nodig: http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp http://php.net/manual/en/function.mail.php http://php.net/manual/en/function.header.php zoals Chrunchstick zegt: $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ik denk dat je hier een heel eind mee komt. :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100