waarom kan geen nieuwe template instellen bij joombla?

ik wil een nieuwe template instellen in mijn website die ik maak met joomla versie 3.2.1 ik heb met filezilla de template in het goede mapje gezet in de server. en vervolgens via de beheers pannel van mijn website bij extentiebeheer op ondekken gelikt en ze staan er wel bij! maar als ik dan op instellen druk krijg ik simpelweg gw een wit scherm ik gebruik google coorme en ik heb het ook geprobeerd bij internet explor maar heb dat krijg ik een foutmelding te zien :( wie kan me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Des ondanks dat je probeert uit te leggen wat het probleem is zijn er nog veel mogelijkheden waar het mis kan gaan. - Is het template wel up to date - Is je Joomla wel up to date - Staat het template (en alle bestanden) in de goede map - Zijn alle bestanden aanwezig van het template - Probeer het eens op een andere browser als Firefox - Weet je zeker dat het template juist is - Zijn alle bestanden succesvol geupload - Kan je server het template wel aan (waarschijnlijk wel) - Klopt de mappenstructuur wel En de lijst gaat maar door. Mocht het echt niet lukken is het misschien een idee om een lokale backup te maken en daarna Joomla opnieuw te installeren in je installatron.

Om een nieuw template te installeren is het toch het beste om bij extensiebeheer te kiezen voor de tab "upload pakketbestand" en dan de template via de knop "bestand kiezen" te installeren vanaf je computer. Als de template aan de juiste vereisten voldoet zal die zonder problemen installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100