Ik kan me niet meer in loggen op hotmail.com en live.nl Hij geeft dan aan dat mijn email is geblokkeerd of is gehackt wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het enige wat ik kan bedenken, is dat hotmail denkt dat je iets illegaals hebt gedaan, zoals uitschelden, dreigen etc. ... Als je nog een andere mail hebt is het misschien handig om ze te mailen als je dat kan vinden, of om ze te bellen.

Je geheime vraag beantwoorden zodat je weer toegang krijgt tot je email adres. Daarna je wachtwoord veranderen.

Uw vraag wordt in feite al beantwoord in de screenshot die u erbij gezet heeft. Wanneer u op doorgaan klikt wordt er met een paar vragen gecontroleerd of u de eigenaar bent van het betreffende account. Daarna zal er gevraagt worden om het wachtwoord te wijzigen. Accounts worden geblokkeerd wanneer er gehandeld wordt in strijd met de gebruiksrechtsovereenkomst. Kort gezegd: Bij verzending van spam of ander soort misbruik van het account. Wanneer er spam verzonden wordt vanaf uw hotmail account wordt deze dus geblokkeerd. Nu hoeft het niet zo te zijn dat u deze spam zelf verzend. Wanneer iemand anders onrechtmatig toegang tot uw account heeft verkregen, kan hij zonder uw medeweten, dit account gebruiken voor het verzenden van spam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100