Alle programma's op mijn laptop werken niet meer?

Ik had een programma Utorrent, ik was wat dingen aan het downloaden etc. ik weet niet wat ik verder heb gedaan, maar nu staat er bij alle programma's als voorbeeld Word, Systeemherstel, internet echt alles staat, waarmee wilt u bestand bijvoorbeeld Word.exe openen.
Ik heb u torrent verwijderd en wou systeemherstel doen maar dat doet het ook niet meer daar staat ook hetzelfde.
Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer je pc in de veilige modus op te starten (Opnieuw opstarten -> F8 drukken -> Veilige modus met netwerkmogelijkheden) en dan als Administrator in te loggen. Waarschijnlijk kun je dan wel gewoon systeemherstel doen omdat je een andere account gebruikt.

om te beginnen raad ik je systeemherstel ten alle tijden af, je pc raakt hierdoor de weg kwijt en vaak loop je dantegen fouten aan door bestanden die nieuwer zijn dan je pc denkt dat het is. het ligt niet aan utorrent zelf maar ik vrees dat je een virus te pakken hebt die het openen van bestanden (welke dan ook) onmogelijk maakt. Ik denk dat je moet kijken of je iemand kent met verstand hiervan om dit op te lossen, meestal is het niet met 2 klikjes die via een antwoord hier te geven zijn op te lossen. SUCCES ERMEE!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100