In video's op You Tube zie je bijv. bij Smosh dat ze geweren gebruiken. En dan lijkt het alsof het echt is en dat ze echt schieten. Hoe doe je dat?

Ik wil graag een video maken met pistolen enzo. Ik wil ook graag dat het er net echt uitziet. Hoe moet ik dat doen?
Is daar software voor of iets in die richting? Als je het weet please antwoord! Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kun je doen met video bewerk programma's zoals Adobe after effects. Tutorials hoe dat precies moet staan wel op internet.

Ja dat is zo, maar ook handig bij zo'n filmpjes is een greenscreen, kan je heel spectaculaire scenes maken, maar je moet er wel wat van kennen. Maar ook zijn de programma's die je daarvoor gebruikt betalend en het greenscreen is ook duur in aankoop, maar eens je het hebt is het wel heel leuk, in het begin moet je wel wat zoeken, maar eens je er mee bezig bent is het heel leuk... Op http://www.youtube.com/user/tc vind je leuke filmpjes waarin ze ook deze techniek gebruiken, zeker bekijken!

de geweren als object worden gefilmd. De 'schiet effecten' zoals vlam uit de loop van het geweer/pistool kunnen inderdaad met een software gedaan worden, bijvoorbeeld adobe after effects (zoals ook mijn voorganger gezegt heeft.) Alleen is dit progamma legaal best wel duur. er zijn natuurlijk ook andere mogelijheden om er aan te komen ;)

Zoek maar eens op videocopilot daar kun je het stap voor stap leren. Helaas wel Engels

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100