Waar maak ik mijn eigen Website? (Gratis)

Ik wil een eigen website maken. Daarom zoek ik een site waar ik gratis een website kan maken met veel ruimte op. Ik wil een Runescape Help site maken Met guides en quests uitleg enzovoort. Ik heb heel veel pagina's nodig voor al mijn quests en en het maakt niet uit of er veel reclame op is of niet. Liefst eenbeetje professioneel en GEEN blog waar alles per post onder elkaar komt.
Ik heb www.webs.com als geprobeerd maar daar heb ik niet genoeg pagina's, veel te weinig zelfs.
www.Webklik.nl ken ik al en www.bloggen.nl is niet wat ik zoek. Het mag zeker een ingewikkelde site zijn.

Alvast Bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

www.weebly.com

Probeer WordPress eens; officieel is het bedoeld om te bloggen, maar bij de instellingen kan je de homepage aanpassen, zodat het een zogenaamde 'statische pagina' wordt. Mocht je vragen hebben over WordPress; ik heb er aardig wat ervaring mee, maar ik denk dat je het zogenaamde Dashbord snel genoeg onder de knie hebt. Zelf gebruik ik ook WordPress, maar ik betaal €30 per jaar voor een domein. Toegevoegd na 2 minuten: Ik weet eigenlijk niet hoeveel ruimte je krijgt. Maar een 'uitleg-site' met voornamelijk tekst heb je niet veel nodig. Toegevoegd na 4 minuten: *tussen 'maar' en 'een' moet 'voor'

Ja, een .com of .be of .nl enz hebben wel een prijskaartje. Als je volledig gratis wilt werken kun je het beste sites gebruiken zo als: http://wix.com/ http://weebly.com/ http://www.everyoneweb.com Let op: Dan krijg je wel een site link die er zo uit ziet: http://www.JOUW SITE.wix.com http://www.JOUW SITE.weebly.com http://www.JOUW SITE.everyoneweb.com Maar gelukkig bestaat daar een oplossing voor, je kunt op http://www.dot.tk/nl/index.html?lang=nl je domein naam gratis laten inkorten! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100