Weet iemand een programma of iets dergelijks om statisch haar op een foto weg te werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met photoshop valt dit weg te poetsen. Photoshop is echter niet het meest toegankelijke programma. Duurt best een tijdje voordat je het programma onder de knie hebt.

Kijk eens op www.pepermunt.net Daar kun je een paar makkelijke (online) proggramma's vinden om foto's te bewerken, misschien zit er eentje bij die je kan gebruiken Toegevoegd na 1 minuut: http://www.pepermunt.net/foto/waar-kan-ik-online-fotos-bewerken-2.html

Dat kan je redelijk doen met een online editor en dan de clone tool... http://pixlr.com/editor/ Zie het resultaat hieronder... Het is natuurlijk beter om voor de foto even je haren te kammen.

Uit je reacties blijkt dat je een eenvoudig foto-bewerkings-programma zoekt, maar niet voor welk besturingsSysteem. Voor windows is er Picasa. Freeware. http://picasa.google.com/index.html Voor de apple mac is er Aurora. Trial versie gratis. http://www.lightcrafts.com/ Voor Linux is er GIMP. Gratis, maar net zo gecompliceerd als Photoshop. http://www.gimp.org/unix/ Een platformonafhankelijke eenvoudige foto-editor is bijvoorbeeld Pixelitor. Hiervoor moet je wel java 6, een java runtime editor, geïnstalleerd hebben op je computer. http://pixelitor.sourceforge.net/ Succes. Toegevoegd na 2 minuten: GIMP en Pixelator zijn gratis. Java Runtime ENGINE ook.

Bronnen:
http://java.com/nl/download/index.jsp
http://picasa.google.com/index.html
http://pixelitor.sourceforge.net/
http://www.gimp.org/unix/
http://www.lightcrafts.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100