Wie heeft er ervaring met VirtueMart voor Joomla?

Wie heeft er ervaring met VirtueMart? Ik wil deze toevoeging voor Joomla gaan gebruiken maar ben benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

VirtueMart nederlands forum: http://www.virtuemart.nl/component/option,com_fireboard/Itemid,3/ VirtueMart 179 reviews !!!!!!!!!!!!!! : http://extensions.joomla.org/extensions/129/details http://www.yagendoo.com/en/joomla/joomla-extensions/virtuemart-extensions/virtuemart-modules/customer-reviews-pro.html

Werkt wel goed. Makkelijk aan te passen en uit te breiden. Als ik jou was zou ik wel de versie nemen waarbij ze al samen in 1 pakket zitten. Deze is ook gewoon nederlands. Als je er verder nog vragen over of problemen mee hebt staat er op internet heel veel en uitgebreid op beschreven.

Virtuemart is prima voor een simpele webshop. Als je iets uitgebreider wilt, dan loop je al snel tegen beperkingen aan. Ook is iDeal niet altijd even gemakkelijk te integreren in VirtueMart.

Begin simpel en breidt het stap voor stap uit... http://www.dutchjoomla.org helpt je met vragen... Doe vooral inspiratie op bij een ander, afkijken of spieken noemen ze dat ook wel...

Bronnen:
www.dutchjoomla.org

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100