Naar wat voor soort websites is er vraag ? want ik wil een website bouwen

ik wil een website bouwen en wil weten waar de vraag naar is binnen europa

Weet jij het antwoord?

/2500

1 - Porno 2- Illegale muziek en films 3- 'Leuke' filmpjes

Er is naar alles vraag, zolang je maar een goede site bouwt. Wat wel een belangrijke regel is: Kopieer geen bestaande site. Wees orgineel en hou het duidelijk, dat helpt altijd. Als je het voor heel Europa wilt doen, probeer het dan in meerdere talen te maken. Wat dacht je van een site met verhalen & achtergrond informatie, daar heb ik nog geen goede van gevonden.

De vraag naar kennis en feiten blijft. Momenteel zijn de zgn 'how to' sites populair. Instructie met video. Van hoe je een fietsband plakt tot hoe je kauwgum uit je kleding krijgt. You name it. Ook een Nederlandstalige songfacts is een mogelijkheid. Goed beschouwd zijn er nog veel mogelijkheden.

een unieke online game , daar zou je hoog mee scoren aangezien die crime rpg games uit de mode zijn. ENTERTAIMENT: mensen willen iets te doen hebben op je site , bijv. muziek,videoclips,spelletje,info. je moet zelf iets nieuws verzinnen niemand zal het je vertellen aangezien ze het zelf dan wel maken.

Ik denk dat dit de verkeerde insteek is. Naar mijn idee moet je eerst een goed idee hebben, en dan een website bouwen. Bouwen omdat je dat wilt is misschien niet de beste manier om goed van start te gaan. Om antwoord te geven op je vraag: Mobiele websites zijn erg in trek: die markt groeit en zal uiteindelijk op gelijke voet staan met 'normale' sites voor computers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100