Hoe maak je zelf een webbrowser in html?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt geen webbrowser maken met html...

Een web browser bouw je niet in HTML maar in C of andere programmeertaal. Je kan dit doen door bv de mozilla soucecode te downloaden en hiermee aan de slag te gaan. Als je helemaal vanaf de grond af wilt beginnen, stel je nu nog de verkeerde vragen om je op weg te helpen; Je hebt nu meer aan een cursus programmeren.

Geen idee hoe je het in html maakt.. En geen idee of ik heb in html maak :-P Maar ik maak de lay-out van mijn website maak in in photoshop, en daarna zet ik hem in dreamweaver, om alle rollovers enzo te laten werken..

Helaas zou ik alle antwoorden hier een thumbs down geven aangezien ze allemaal niet kloppen Je kan namelijk wel met html (en css & javascript) een browser bouwen. Mozilla (makers van FireFox) zijn hier recentelijk namelijk een experiment mee begonnen, genaamd "chromeless". op deze website: http://mozillalabs.com/chromeless/ staat het project beschreven.

Ik heb een frameset gemaakt: en een pagina top.html: HTML Browser! Het is heel rudimentair, en je moet wel je hele url intikken (dus compleet met http://), maar het werkt. Getest met http://www.google.nl Toegevoegd na 2 minuten: En hij werkt natuurlijk alleen IN een andere browser, want HTML werkt alleen in een browser (afgezien van de laatste experimenten met chromeless) Toegevoegd na 2 dagen: Het kan ook met één pagina en iFrame: iFrame Browser

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100