Ik wil 1 foto maken van 3 foto's. Ik heb een aantal mooie foto's en die wil ik graag verwerken tot 1 foto hoe doe ik dit ?

Dat ze in elkaar overlopen/overlappen. Of mooi naast elkaar. Ik zie altijd bij iedereen hele mooie plaatjes. Ik wil dat graag ook. Zoals mijn avatar bijvoorbeeld. Dat er 3 mooie sprongen op 1 foto te zien zijn. Met Paint word dit niks. En photoshop vind ik te ingewikkeld voor het maken van 1 plaatje. Ik zou het uiteindelijk graag op canvas doek drukken. Maar zijn er bedrijven of mensen die dat voor mij kunnen maken ? Zoja, waar kan ik deze vinden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens autostitch, een programma waar je verschillende foto's bijeen kan voegen tot 1 foto.

Bronnen:
http://cvlab.epfl.ch/~brown/autostitch/aut...

Ik gebruik Paintshop pro 7.04 Is een wat oudere versie maar veel gemakkelijker dan de nieuwe versies. Nadeel is dat het niet draait onder vista of 7 Toegevoegd na 3 minuten: Voorbeeldje (teckel bijgevoegd)

zoek eens naar dit programma " pop art studio" hier zitten ook de effecten in die jij bedoelt volgens mij alleen is het niet zo moeilijk en uitgebreid als bv photoshop gr mart

Ik vind the Gimp erg fijn werken. Het is een programma ala Photoshop maar dan gratis. Gebruik in het programma een laag per foto. Daarna met de drie lagen schuiven totdat je het juiste resultaat krijgt. Er zijn talloze tutorials op internet als je meer over deze tool wil weten. Groetjes!

gebruik picasa daar kan je heel veel mee bewerken en anderen mooie dingen doen je moet er wel een account mee maken je kan het ook op een powerpoint pagina doen veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100