Via welke site kan ik het beste mijn portie voetbal binnenkrijgen?

Ik wil graag de belangrijkste voetbalfeitjes weten, maar ook wel eens een grappig filmpje met bijv. een enorme blunder zien. Is er een site waar mijn bord met deze genoemde dingen het best gevuld kan worden? Het liefst een site waar enkel dit staat,
Voetbalzone.nl bijvoorbeeld heeft beide, maar ook 100en anderen dingen die de gemiddelde voetbalfan weinig interesseren, zoals Meijer van Alemannia Aachen die binnen 3 jaar naar de Bundesliga wil, of een tegenstander van Ajax die weer eens roept dat ze misschien voor een stuntje kunnen zorgen.
Vi.nl heeft naar mijn mening weer te weinig van die grappige filmpjes, eentje per dag mag wat mij betreft wel, maar bij VI blijft het redelijk zakelijk. Zelfde geldt ook een beetje voor FCUpdate.nl. De rest licht ik niet toe, anders kunnen jullie geen antwoord meer geven;).

Toegevoegd na 7 minuten:
Misschien kunnen de mensen die antwoorden ook aangeven waarom, i.p.v. alleen maar wat te roepen, anders weet ik nooit waar ik naartoe moet. Dank daarvoor:)

Weet jij het antwoord?

/2500

www.soccernews.nl

www.voetbalbeelden.nl

Mijn favoriet (voor minder serieus nieuws) is: http://www.doordebenen.nl/ Andere aanraders (voor zowel serieus, als niet serieus als achtergrondnieuws ): http://www.indehekken.nl/ http://voetblah.wordpress.com/ http://debalisnietrond.web-log.nl/ http://www.footballculture.com/ http://www.wsc.co.uk/

je kan stemmen op ''de doelpunt van de week'' bij de jupiler league en ook bij de eredivisie, harstikke leuk om te doen en ook krijg jij je portie oogstrelende goals binnen ;) zeker het kijken waard !

Bronnen:
eredivisie.nl
Jupilerleague.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100