ik ben verbannen van een forum zonder enige reden wat kan ik doen?

ik ben verbannen op een forum waar we met zijn alleen munten en bodemvondsten kunnen determineren (mbf) maar ik ben nu verbannen voor de reden : wou het even proberen voor een dag)
het forum is heel gezellig en je kunt gerust een geintje uithalen maar dit komt nogal serieus over...
eerst stond er je bent verbannen tot 2 maart 2014... en nu tot 2 aug.
wat kan ik doen om unban te krijgen. de admin reageert niet op me emails (ik ken zijn prive email) ik heb ook al geprobeert via detector forums mensen te vragen (die ook lid zijn van het mbf) om contact op te nemen met de admin ik heb geen raad meer!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek een andere bron van vermaak. Er zijn genoeg andere fora met spelletjes of chats. En je kunt ook gewoon een paar dagen - tot 2 augustus 2014 - wachten. Geduldig even wachten, dat helpt vaak wel.

Overkomt de beste weleens. De beheerer beschikt over jouw ip-adres en daardoor is de toegang makkelijk te onzeggen. je zou je dus met een ander ip-adres moeten aanmelden. Dat kan eenvoudig door je aan te melden via een anonieme proxyserver. BV www.surfnu.nl vanaf deze site surf je anoniem over het internet en kan je je weer aan melden op jouw forum. Wel verstandig om een nieuw account aan te maken en niemand te 'vertellen' dat jij het bent. Om ban te voorkomen. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100