waar kan ik mijn internetcode vinden?

ik heb windows 7.

Toegevoegd na 12 minuten:
de code die ze vragen als je via je mobiel gebruik wilt maen van ht internet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je een beveiligingscode bedoeld om gebruik te kunnen maken van draadloos internet. Deze code kun je vragen aan degene die het draadloos internet heeft ingesteld of je kunt het terugvinden in de papieren van de provider.

Op de achterkant van je modem zit meestal een stickertje waar heel wat op te vinden is. Verder zou je (als je nog niks veranderd hebt) met standaard gegevens in kunnen loggen in je modem. Door dit in te typen in je adresbalk in je browser: 172.19.3.1 groetjes Toegevoegd na 1 minuut: als ie vraagt om in te loggen, werkt meestal: Gebruikersnaam: User Wachtwoord: User Of Gebruikersnaam: Admin Wachtwoord: Admin Of Gebruikersnaam: User Wachtwoord: user of als je al een eigen hebt.. Toegevoegd na 3 minuten: 172.19.3.1 werkt waarschijnlijk niet voor je modem.. als je naar start > cmd intypen >cmd (opdrachtprompt) openen. En dan intypen: Ipconfig En dan de adres kopieëren die staat bij: Standaardgateway. . . . . . . . . : ***.***.*.* Kopieëren doe je door rechtermuisknop > markeren te klikken. Groetjes Toegevoegd na 4 minuten: Dan kun je, als je eenmaal in je modem bent, het een en ander veranderen. Ik weet niet zeker welke internetcode je bedoelt.. Wachtwoord of de ''code'' van je modem waaraan die te herkenenn is? Groetjes Toegevoegd na 9 minuten: Als je je wachtwoord niet meer weet.. helpt het wellicht het te resetten. (kan door een punt oid in een klein gaatje in de modem te steken, meestal aan de achterkant bij de aansluitingen) en dan via een kabel (breedband, adsl) je computer/laptop op de modem aan te sluiten. Dan heeft ie weer fabrieks wachtwoord en dat is meestal ''admin'' Toegevoegd na 8 uur: soms kan het fabriekswachtwoord ook niks zijn, dit verschilt per modem.

De code om via je mobiel (gsm) op het internet te komen (GPRS). Dat heeft niets te maken met Windows 7. Het heet de APN (access point name), welke samen met een gebruikersnaam en wachtwoord komt. Op de site van je provider kan je de meest actuele instellingen vinden. Hier is een lijstje voor de meest voorkomende providers: http://www.palmclub.nl/faq/24391/Palm/Mobiel-Internet/Wat-is-GPRS-en-hoe-stel-ik-het-in-op-mijn-smartphone.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100