Wat betekent de uitdrukking "Nom, Nom, Nom!" op het internet?

Vaak wordt het geschreven bij een plaatje of foto. Slaat het uberhaupt ergens op, is het een hype, en heeft het een betekenis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is het geluid dat je maakt als je aan het eten bent en ervan aan het genieten bent. Ook koekiemonster maakt het geluid als die koekjes eet.

Het is als of je wat eet, dat je lekker vind, denk ik, niet zeker.

Het zijn zgn. eetgeluiden. Net als smakken.

het betekent dat een dier, mens of iets anders iets anders aan het opeten is. dat kan ook bv een auto zijn die een fiets opeet. of een kat die een krekel opeet. eigenlijk alles wat lijkt dat er iets opgegeten word.

"om nom nom" is een meme op het Internet (een meme, wat je uitspreekt als miem, is een soort rage) Het is gewoon de naam voor als je aan het eten bent op het internet zie hieronder een video waarin het allemaal wordt uitgelegd.

Om nom nom nom! betekent: "hmmmmm... lekker" Het is inderdaad een internet meme, zie de bron om te kijken wat de bron is van de meme.

http://www.onzin.com/video/the_nom_nom_song.html http://www.onzin.com/video/om_nom_kitty.html bekijk de volgende filmpjes en je snapt het wel, het gaat vooral om schatige diertjes die lekker zitten te eeten :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100