Wie, of wat is de SPIN in het Wereldwijde WEB ? En wie zijn dan de prooidieren ?

Overdrachtelijk bedoeld natuurlijk, ik weet ook wel dat het www geen spinnenweb is...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is Satan, de duivel! Die draait aan het rad van het internet... Al dat gekonkel en macht der websites. De harde porno tiert er welig. WWW=666

Bronnen:
http://www.av1611.org/666/www_666.html

Je weet nooit zeker wie er de lakens uitdeelt maar Google gooit hoge ogen wat mij betreft.

Mijns inziens zijn er vele spinnen in het w.w.w en het is zaak dat jezelf geen prooidier wordt.Het is mij onlangs toch overkomen.Ik maak nog weleens gebruik van ebay en let daarbij goed op of degene waarvan je iets koopt goede referenties heeft.Dat had hij ,een positieve score van 99,zoveel %.Helaas had ik niet gekeken naar hoelang hij al op ebay vertoefde en ik heb een fiets besteld en betaald.Hij kostte 149,euro.Het is nu een maand geleden en ik heb nog geen fiets en het regent negatieve Bewertungen(ebay duitsland)van allemaal mensen die hun spullen niet hebben gekregen.Ik heb hier melding van gedaan bij ebay maar hij is nog steeds bezig met zijn duistere praktijken.

Dat is het ICANN, de organisatie die verantwoordelijk is voor de top-leveldomeinnamen zoals .com en .org. Het ICANN is de organisatie die er voor heeft gezorgd dat het ip-adres van een webserver gelinkt wordt aan de naam van de website. Zonder dat systeem zouden websites alleen maar bezocht kunnen worden door een nummer als http://162.45.etc in te tikken in het adresveld van je browser. Theoretisch gezien is het zo dat als zij besluiten de stekker eruit te trekken, dan dan in één klap het internet onbruikbaar is geworden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100