Als ik een contactpersoon bij MSN verwijder (en blokkeer) blijf ik wel in dat profiel als "vrienden staan ?

Wat kan ik doen om volledig verwijderd te worden uit dat profiel ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De andere persoon kan niet zien dat je hem/haar geblokkeerd hebt, voor die persoon blijf je gewoon in de lijst met contactpersonen staan, maar dan als offline. Je kunt niet zorgen dat je uit zijn/haar lijst met contactpersonen verwijderd wordt, dat moet diegene zelf doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100