Hoe zorg je ervoor dat je blogs op blogspot.com gelezen worden?

Tussen de honderdduizenden (?) die hun verhalen online plaatsen, ben je als individuele blogger onvindbaar, of niet? Bestaat er een indexering, categorisering?
Vrienden en familie kun je natuurlijk direct de url geven, maar onbekende lezers, hoe trek je die aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zet je link op hyves, facebook endergelijke, zo kunnen ook onbekenden een kijkje nemen. Je moet wel je profielen op hyves en fb op openbaar hebben staan willen onbekenden dit kunnen zien.

Lezers komen bijna altijd via de zoekmachine. Zorg dus dat je een onderwerp hebt waar in de zoekmachine naar gezocht word. Dit kun je uitzoeken met de keyword tool van google. Zorg ook voor links naar je blog afkomstig van andere sites en laat ze linken met de woorden die veel in de zoekmachine worden ingetikt en waar jij op gevonden wilt worden.

Daarnaast, een algemene opmerking(niet verkeerd opvatten): er zijn echt ontiegelijk veel blogs van mensen die iets te vertellen hebben over hun leven. Dus ook al kan je hier goed over schrijven dan nog is het erg moeilijk om gezien te worden tussen al die blogs. Als je op een specifiek onderwerp schrijft heb je misschien wat meer kans om ontdekt te worden. Tumblr al eens geprobeerd? Wordt standaard al goed gevonden door zoekmachines.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100