Wie kent er een goede website waar je echt gratis foto's af kunt halen?

Als ik google op dit soort programma's, dan kom ik terecht op allerlei sites waar je toch voor moet betalen in de vorm van credits.
Ik zoek een website waar een breed assortiment aan foto's opstaat, van goede kwaliteit, die je gratis kunt gebruiken voor folders etc. Bestaat zo'n site?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan moet je zoeken op stock photos. Er zijn betaalde versies en gratis. Een site die ik vaak gebruik is www.sxc.hu Toegevoegd na 55 seconden: Wel goed kijken bij de voorwaarden van de foto, of je die commercieel mag gebruiken of niet! Sommige foto's op die site moet je wel voor betalen, maar de meeste zijn gratis.

op de volgende site staan heel veel links met rechtenvrije foto's. Hoop dat je er wat aan hebt. http://www.mijnhomepage.nl/artikelen/wd/gratis-fotos.php

Je kunt niet zomaar foto's gebruiken voor folders. Op heel veel foto's zitten rechten. dat is ook de reden dat je ze niet zo maar kunt downloaden

http://www.dreamstime.com/ is de grootste site met gratis foto's. Let wel op niet alle foto's zijn gratis te gebruiken of niet gratis te gebruiken voor commerciële sites.

Misschien staat er hier iets tussen: http://www.pepermunt.net/foto/waar-vind-ik-fotos-op-internet-2.html Er staat ook informatie op over het gebruik van foto's van het internet.

Bronnen:
http://www.pepermunt.net/foto/waar-vind-ik...

Photobucket.com & flickr.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100