Zou het een goed idee zijn als er dij de help-sectie een pagina zou komen met daarop de vragen die verwijderd zijn?

Die vragen zouden dan uiteraard niet te openen zijn.

Het voordeel hiervan is dat nieuwe gebruikers zich wat meer kunnen verdiepen (als ze dat al doen :-)) voordat ze hun vraag stellen en dat iedereen dan kan terugzien op welke vraag hun positief beoordeelde antwoord werd verwijderd.
(Klinkt misschien moeilijk, maar: zie voorbeeld)

Iemand heeft mijn antwoord positief beoordeeld en nu weet ik niet meer wat de vraag was....

(Ik weet dat er al eens soortgelijke vragen zijn gesteld, maar bij mijn weten niet met de vraag of er een aparte pagina kan komen)

Sorry voor de lange lap tekst. ;-)

Inmiddels ben ik er na wat speurwerk achter wat een van de vragen was:
http://www.goeievraag.nl/vraag/snelwegzag-wit-bordje-daarop-cado.7603

Deze vraag is twee weken geleden ook al gesteld.
V.w.b. die andere: nog geen idee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zou inderdaad wel handig zijn, want ik heb dat soms ook. Van de andere kant zal het veel mensen hier niet veel uitmaken, want 'de punten zijn dan toch binnen'.

Met welk doel zou je dit willen? Die ene punt voor het antwoorden is binnen en ook die voor het positief beoordelen door anderen. En de vraag word door een moderator verwijderd, omdat die om welke reden dan ook ongepast is... Ik zie het nut hiervan niet direct in. Tenzij het statistisch van belang zou zijn, waarom vragen ongepast zijn...

Ja, helaas is het niet mogelijk te zien wat wordt gemodereerd en wat niet, wat scheve ogen kan geven. Ik zie mods antwoorden geven, die bij mij nog wel eens worden verplaatst, om maar eens iets te noemen. Meer openheid zou het geheel wat transparanter maken.