Welke website geeft duidelijk aan hoe laat het is?

welke website geeft duidelijk aan hoe laat het is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier vind je een analoge klok die het gehele venster vult: http://www.online-stopwatch.com/large-online-clock/ Hier vind je een digitale klok die het gehele venster vult: http://www.online-stopwatch.com/large-digital-clock/ Tip: druk op de F11 toets om de klok helemaal in het volledige scherm te zien (en nogmaals F11 om weer terug te gaan)

http://www.dejuistetijd.nl/ Altijd de juiste (atoom) tijd op uw beeldscherm. Tevens de juiste tijden in vele steden over de gehele wereld.

Als het goed is geeft je eigen pc duidelijk aan hoe laat het precies is. Meeste pc's synchroniseren regelmatig met internet.

De online clock: http://onlineclock.net/ Ook op de website van IMKO Vakopleiding kun je altijd zien hoe laat het is: http://www.imko-vakopleiding.nl/default.asp?name=Vakopleiding%20DHZ%20%20&page_id=54&opleiding_id=84&niveau=1&orderid=32 Die geeft dan wel jouw PC tijd weer, die kun je heel precies afstellen. Hier kun je zien hoe je Windows de tijd laat synchroniseren: http://www.starfix.nl/tips/18/Klok+synchoniseren,+altijd+de+juiste+tijd.html Een programma om je PC met een atoomklok te synchroniseren: http://nl.brothersoft.com/1st-Atomic-Time-125939.html

Ik gebruik zelf altijd timeanddate.com. Ook omdat je dan de tijd kunt opvragen in London, Amerika, etc. Of type bij City even snel Amsterdam en je ziet de Nederlandse tijd. Op deze site ook andere gerelateerde tools. Toegevoegd na 1 minuut: Een voordeel aan deze site, GEEN flash plugin nodig :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100