Zijn er ook sites, waar je kan chatten, zonder je als vrouw direct 10 privechats krijgt met "hoe oud ben je, waar woon je"?

Ik vind chatten nl. soms wel eens grappig, maar het is zo eentonig. Het enige wat ik krijg, is mannen die vragen waar ik woon en wat mijn leeftijd is. En aangezien ik echt niet ga zeggen waar dat is, wordt er meteen afgehaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

omegle.com, dat is wel in het engels (of in een andere taal, maar het is dus internationaal) , maar daar kun je met vreemden praten en het is dus ook niet normaal dat je daar gaat vertellen waar je woont en zo. Het is gewoon bedoeld om gezellig te kletsen. En als iemand gaat zeuren kun je gewoon op disconnect klikken en je krijgt een nieuw iemand. Ik weet niet of dit is wat je bedoelt, maar het is het proberen waard :-)

Op de meeste chat's kan je je privé berichten uitschakelen, dat scheelt een hoop. Of antwoord dat je 88 bent, een rollator hebt en woont in een huis.

Dat kan met facebook.

bijna alle nederlandse damesbladen denk aan bijv viva libelle margriet hebben hun eigen internet sites met chat mogelijkheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100