Google Chrome veel minder punten, hoe kan dat?

Als ik GV bekijk in webrowser Google Chrome heb ik veel minder punten als bij Foxreader bv. Heeft iemand anders dat ook en hoe kan dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat je blijkbaar onder Chrome bent ingelogd als 'gebruikersnaam', en onder Foxreader (bedoel je Firefox?) als 'Genj'. Toegevoegd op 21-04-2009 22:57:49 Tenminste, als de reactie op johndoedel's antwoord ook de jouwe is. Die indruk kreeg ik in ieder geval.

Waarschijnlijk wordt er iets gecached. Als je een echte refresh doet, heb je dan ng steeds minder punten? Toegevoegd op 21-04-2009 22:17:16 Bij mij loopt Chrome nu voor op Firefox.

Ik had het ook toen ik ergens anders was ingelogd. Gewoon met IE, thuis gebruik ik Firefox. Het was heel raar, stond wel dat ik aangemeld was maar als ik dan iets anders probeerde bleek dat ik niet aangemeld was. en ik had daar veel minder punten. Het zal iets te maken hebben met de samenwerking tussen GV en de browsers, misschien dat een van de mods hier wat van weet [er vanuit gaande dat zij ook over de technische aspecten van de site gaan].

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100