Is het spelletje Bomberman te downloaden?

Bomberman is een Multiplayergame, onder andere te spelen op spele.nl en elkspel.nl. Omdat meerdere site's een eigen versie hebben van Bomberman moet het toch ergens te downloaden zijn lijkt me? Wie weet waar?

(ik weet dat het multiplayer is en dat ik het dus zelf op een server zal moeten installeren oid maar het gaat me er nu om waar ik het spel kan vinden)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, die is helaas niet te downloaden. En als hij wel te downloaden zou zijn heb je er niet veel aan omdat hij via internet moet zoeken naar tegenstanderen en die vind hij alleen via de site waar hij op staat. Toegevoegd na 1 minuut: Je kan wel met de volgende programma's flash van een website afhalen, en dat spelletje is flash: http://www.flash-screen.com/flashsaver/ http://www.freedownloadscenter.com/Network_and_Internet/Graphics_Plug-ins/Flash_Saver_Download.html http://www.downloadatoz.com/internet_directory/flash-saver/download.html Toegevoegd na 9 minuten: Ik heb nog 1 versie gevonden die je wel kan downloaden, alleen speel je dan wel tegen de pc (kan ook online zijn): http://download.chip.eu/nl/Bomberman-World-Online_3059071.html Toegevoegd na 15 minuten: Ik heb gezocht voor je op google, kijk maar eens naar de resultaten: http://www.google.nl/search?q=bomberpengu+free+downloaden&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a

Bedoel je bijvoorbeeld: http://www.acid-play.com/download/bomberman/ of deze: http://download-free.programas-gratis.net/php/download.php?id_programa=2017&software-Bomberman ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100