Hoe kom ik achter een mail adres?

Ik heb en website om mijn B&B te verhuren, hierop kan iemand mij een info mail sturen en die krijg ik dan doorgestuurd via de site beheerder.
Nu is deze aanvrager vergeten om haar mail adres te vermelden, hoe kan ik daar nu achterkomen?

Toegevoegd na 45 seconden:
Of maar afwachten of er nog een mail komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de mail met outlook express openen die op iedere pc zit "niet het "microsoft outlook pakket van office" die je moet kopen maar gewoon outlook express staat in je start menu ->programma's->outlook express open het bericht (dubbel klikken) links boven menu bestand kiezen -> eigenschappen klikken ga naar het venster details dan zie je een hoop dingen die je waarschijnlijk niks zeggen (de hele route en hops) maar het E-mail adres dat je zoekt staat er tussen onderaan. succes Toegevoegd na 8 minuten: Het I.P. adres van waar vandaan (wie) verzonden staat er ook in hoe je dat uit zoekt moet je even verder vragen? of google gebruiken of stug het adres intikken http://12.345.67.89:80 misschien ben je er dan al?? I.P. adressen zijn uniek maar als het een dynamische is dan wisselt het na verloop van tijd (+/- week) en dan word het moeilijk Toegevoegd na 11 minuten: voorbeeldje deze mag wel http://62.69.184.53/

Ben je niet zelf de beheerder van je site dan? Bel anders de beheerder, die kan zien van wie het mailtje komt. Het is trouwens aan te raden om dat zelf in eigen beheer te doen anders ben je altijd afhankelijk van anderen.

Je komt niet meer achter dat mail adres. Daarom doe je er verstandig aan die velden als verplicht veld aan te merken. Vult men één van de verplichte velden niet in, wordt er een foutmelding vertoont op de website. Waarschijnlijk ben je nu die klant kwijt.

Je moet inderdaad maar hopen dat ze alsnog contact met je opnemen. Zorg dat op jouw website het e-mail veld een verplicht veld wordt, dan gebeurt dit niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100