Hoe kan ik een idee naar google sturen?

Ik heb een ide voor een app die waarschijnlijk iedere social networking provider zou willen hebben. Uiteraard kan ik het idee niet zelf vertellen, maar hoe kom ik in contact om mijn idee te kunnen promoten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem contact op met Google Nederland; Google Nederland Claude Debussylaan 34 Vinoly Mahler 4 Toren B, 15th Floor Amsterdam, Netherlands 1082, Netherlands Telefoon: +31 (0)20-5045-100 Fax: +31 (0)20-524-8150 of Het hoofdkantoor van Google; Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 Telefoon: +1 650-253-0000 Fax: +1 650-253-0001

Bronnen:
http://www.google.nl/contact/

lekker voor je houden anders loop je miljoenen mis zelf proberen te ontwikkelen de software

Zoek allereerst iemand die je kan helpen met het programmeerwerk. Een werkende demo is veel beter dan een gesproken idee. Maak daarna een mooie presentatie en laat je uitnodigen bij Google. Maak wel hele goede afspraken met de programmeur want in het voorbeeld 'facebook' is de programmeur er met het idee vandoor gegaan en heeft zo honderden miljoenen opgestreken. De bedenkers kregen 'slechts' 65 miljoen. Google heeft een kantoor in Zurich, wees brutaal en zorg dat je daar binnenkomt nadat je je huiswerk goed gedaan hebt. Wordt het niks, dan is Zurich ook gewoon een fantastische stad om een keer geweest te zijn weet ik uit ervaring.

zorg voor een persoonlijke afspraak op het kantoor bij Google. als je toelichting moet geven, kan je iets algemeens vertellen over je app maar niet inhoudelijk hoe het in elkaar zit. als je bij google komt kun je ervoor kiezen om iemand mee te nemen die juridische kennis heeft... zodat je ervoor zorgt dat je er ook wat betreft geld ook wat aan over houd en google niet met jouw idee ervan door gaat. Tenzij je het op vrijwilligersbasis wilt delen ;).. dan gooi je het gewon op de mail naar Google haha. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100