Wat is er met mijn Internetverbinding aan de hand?

Sinds enige tijd, zo'n 1 a 2 keer per dag valt de verbinding met het Internet weg. Niet voor een hele tijd, maar voor de duur van ongeveer 1 minuut of korter... Niet dat het me erg stoort, maar ik vraag me af wat er precies gebeurt? Hebben meer mensen dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar deze computer, eigenschappen, apparaatbeheer, netwerkadapter, eigenschappen en dan bij energiebeheer het vinkje weghalen bij "de computer mag dit programma uitschakelen om energie te besparen. " Dit heeft het probleem bij mij opgelost. Toegevoegd na 1 dag: Ik heb precies hetzelfde gehad, bleek dus dat de computer de modem uitschakelde. Ik heb dat vinkje weggehaald en nooit weer last gehad (inmiddels al een par maanden geleden)

Ja, heb ik ook. Meestal eind van de ochtend, en vooral als ik net in een spannend spelletje Rummikub zit......... Ook UPC?

Mogelijkheden 1 modem resetten wacht 15 sec . 2 provider netwerk onderhoud 3 ccleaner je pc schoonmaken. 4...

slechte connectie tussen de provider en u. ligt aan uw modem, controleer dat de bekabeling nog goed vast zit of dat er geen storing is van uw router naar uw pc. Toegevoegd na 1 minuut: Reset uw router of leg eens heel uw netwerkboel plat door de stekker uit te trekken en terug aan te zetten. Gaat vanzelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100