waar in mijn pc kan ik onderzoeken wat mijn standaardbrowser is?

ik zou graag willen weten wat mijn standaardbrowser is. Google Chrome is het niet, Firefox niet, I.E. niet.... (als ik die open krijg ik telkens de vraag om het als standaard te installeren). Wat is het dan wel?
Ik heb wel bij installatie van Comodo de vraag gekregen of ik Chromodo als het één of ander wilde gebruiken (weet niet meer hoe dat heette) om zo mijn internet te versnellen. Maar ook Chromodo vind ik niet meer terug...

Toegevoegd na 1 minuut:
ik heb al de vragen die hierover gesteld zijn gelezen, maar het antwoord volstaat niet. Ik heb alle stappen die voorgesteld werden (dus "open een browser en stel hem in als standaardbrowser") uitgevoerd. Zoals ik al in een vorige vraag aangaf, lukt het niet om mijn standaardbrowser te veranderen naar Chrome.
Daarom wil ik graag weten wat de standaard dan wel is. En dit eventueel verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doe het volgende (Win 7,8,10) (tik in) standaardprogramma's Een bestandstype of proto... Scroll naar beneden tot je HTM tegenkomt het icoontje hierbij geeft je standaardbrowser aan. Toegevoegd na 3 minuten: Doe daarna het volgende (bovenin scherm, stap terug) (klik) Uw standaardprogramma's instellen (klik) Google Chrome icoon (klik) Dit programma als standaard instellen Je zou nog alle andere browser kunnen kiezen en dan "selecteren wat met dit programma wordt geopend" en dan alles deselecteren en opslaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100