Weet iemand hoe je een webshop makkelijk in meerdere talen krijgt? (duits en engels) #durftevragen

Toegevoegd na 17 minuten:
Is het misschien ook mogelijk om een google translate widget op de webshop te zetten, maar dat die widget alleen wordt getoond bij bezoekers van buiten Nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een webwinkel moet soms in verschillende talen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld omdat de webwinkel in meerdere landen verkoopt: De Tut en To webwinkel verkoopt in Amerika, Hong Kong en Nederland. Of omdat de doelgroep van de webwinkel meertalig is: The English Theatre heeft een Engels- en Nederlandstalige doelgroep. Het toevoegen van een extra taal in een webwinkel is echter niet gemakkelijk en daarom is dat geen standaard onderdeel in webwinkelsoftware. op de onderstaande link staat nog meer uitleg

Bronnen:
http://www.sponiza.nl/sponizalog/?p=86

Ja hoor, je moet de site in de verschillende talen schrijven, of laten schrijven, en vervolgens een taalkeuze menu toevoegen. Het gaat niet vanzelf.

Voeg de websitevertaler van Google toe aan uw webpagina's en bied directe toegang tot automatische vertalingen van de pagina's. U kunt de websitevertaler snel en gemakkelijk toevoegen. Toegevoegd na 4 minuten: Je kan Google Translate niet specifiek tonen bij bezoekers van buiten Nederland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100