mag mijn mobiele telefoonaanbieder waarbij ik onbeperkt internet heb afgesloten, zomaar ineens een datalimiet gaan stellen van ong. 50 euro?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, natuurlijk mogen de voorwaarden niet eenzijdig worden gewijzigd. Dat is reden om onmiddellijk te kunnen opzeggen. Maar weet je zeker dat ze dit hebben gedaan? Is nogal ongebruikelijk. Toegevoegd na 34 minuten: Ben je toevallig T-Mobile-klant? In dat geval ging dat SMS-je over tarieven in het buitenland. En dat je voortaan gewaarschuwd wordt als je een financiële grens overschrijdt. Dat heeft Europa afgedwongen.

Bronnen:
http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/...

Ja... Mobiele telefoonaanbieders dekken zich in en die doen niets wat juridisch niet door de beugel kan, of het menselijkerwijs klopt of niet maakt niet uit, als ze het kunnen maken juridisch doen ze dat... Zo dus ook met dat wat jij vraagt: Ja dat mogen ze... Het zal wel ergens in de kleine lettertjes staan en jij hebt geen poot om op te staan... Wellicht heb je een keer te laat betaald of zo, maar zulke bedrijven dekken zich aan alle kanten in en jij hebt het nakijken...

Nee hoor dat mag niet! Gelijk opzeggen als dat gebeurt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100