Waar kan je een gratis email adres aanmaken zonder je 06 te vermelden?

Ik wil geen 06 geven en dit moet bij hotmail, gmail en yahoo. Zou graag een .com adres willen. Ik wil dit adres vooral voor niet zakelijke dingen zodat de rommel een beetje gescheiden wordt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij outlook. Het is eigenlijk Hotmail maar telefoonnummer geven is niet verplicht. Dat wordt gevraagd om je account te beschermen. Maar het is niet verplicht. Zeker niet verplicht omdat ik me recent heb geregistreed zonder 06 in te voeren. Toegevoegd na 2 minuten: Mijn aanrader is outlook omdat het makkelijk een snelkoppeling kan maken en je kan 25 GB gratis genieten door SkyDrive.

Bronnen:
www.outlook.com

GMX is een aanrader. Is van Duitse origine en betrouwbaar. Je kan zowel online de e-mail lezen maar ook bijvoorbeeld werken met POP3 en de mail met Windows Live Mail of ander programma binnenhalen op je PC.

Bronnen:
http://www.gmx.com

Je zou Mailfence, Protonmail of Tutanota kunnen nemen. Dat zijn e-maildiensten met end-to-end encryptie, specifiek ontwikkeld om je privacy te beschermen: bijvoorbeeld overheidsspionage, contentanalyse, en identiteitshacking. De bedrijven zijn onderworpen aan de Europese privacywetgeving, alsmede respectievelijk de Belgische, Zwitserse en Duitse wetten. Ze hebben allemaal een gratis versie met beperkte(re) opslag en vragen (vanzelfsprekend) geen 06-nummer. Mailfence https://mailfence.com/ ProtonMail https://protonmail.ch/ Tutanota https://tutanota.com/ Vergelijkbare diensten zijn: Autistici/Inventati https://www.autistici.org Mail.Ru https://www.mail.ru Mailoo https://www.mailoo.org OpenMailBox https://www.openmailbox.org Riseup https://www.riseup.net Scramble https://scramble.io Scryptmail https://scryptmail.com/ Senditonthenet https://www.senditonthenet.com VFEmail https://www.vfemail.net Vmail.me https://www.vmail.me Yandex Mail https://www.yandex.com/mail Zoho Mail https://www.zoho.com/mail Zie deze link voor details: http://thesimplecomputer.info/free-webmail-for-better-privacy

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100