Ik wil een site maken om telefoons en en accessoires te verkopen. Wie kan mij advies geven?

Mijn plan was:

domeinnaam kopen
dreamweaver kopen
kvk nummer aanschaffen
(producten inslaan, waar?????)

is dit goed een loopt een online webshop goed?
heeft iemand ook een ander idee om te verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet je ook aanmelden op mijnwinkel.nl of bij een andere waar je de producten opslaat en die regelt dan de betaling met ideal enzovoort.

misschien ook ergens proberen reclame te maken?

Reclame maken is zeker belangrijk. Dit zou ik via google adwords doen. Hiermee kan je tegen betaling advertenties op andere sites plaatsen (je betaalt pas als er op wordt geklikt). Het is erg belangrijk dat je van tevoren een duidelijk en goed stappenplan maakt. Ga er niet vanuit dat je site meteen heel populair wordt en geef aan het begin niet al te veel geld uit. Probeer van te voren ook alvast te zoeken naar leveranciers.

probeer een certificaat te krijgen zoals het thuiswinkel waarborg. thuiswinkel waarborg controleert jaarlijks of alle bedrijven die dit logo op de website hebben staan er financieel goed voorstaan en aan alle verplichtingen qua leveringen voldoen. bij faillissement verlies je ook geen geld als je wat hebt gekocht bij een winkel met zo'n waarborg. klanten zullen hier sneller bereid zijn wat te kopen vanwege het lage risico dat men loopt. http://www.consumentenbond.nl/service/Uw-recht/betrouwbaarheid-webwinkel-keurmerken

Bronnen:
http://www.consumentenbond.nl/service/Uw-r...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100