Zou het handig zijn om hier op gv ook te kunnen zien waar je allemaal op hebt gereageerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt instellen dat je een mailbericht krijgt als er iemand anders op een vraag reageert, waar jij ook op gereageerd hebt. Als je veel reacties geeft krijg je dan ook wel erg veel mail, vooral als het vragen betreft die veel reakties uitlokken. Dat je bij een nieuwe reactie een mailbericht krijgt staat niet standaard ingesteld, moet je even zelf doen bij je instellingen.

Lijkt mij wel handig en overzichtelijk!

Dat zou heel erg handig zijn. om dit soort features te krijgen, kan je het beste een mailtje sturen aan de beheerders die het dan mee kunnen nemen in hun plannenvoor verdere ontwikkeling van de site.

Ja. Dat zou ik zeker handig vinden. Meestal reageer ik meer dan dat ik antwoord. En het is een heel gedoe om dan weer te kijken of er nog verdere reacties zijn geweest. Vaak laat ik het maar zitten omdat ik geen zin heb de boel door te spitten. (dat rijmt).

Die functie is er toch al lang? Klik op de knop "beantwoord" en je krijgt alle vragen te zien waarop je een antwoord hebt gegeven.

Nee, Gv maakt het je zo moeilijk mogelijk om zaken terug te vinden... Als er wat gewist wordt, dan kun je dat al bijna niet meer terug vinden en bij een verplaatsing van antwoord naar reactie al helemaal niet... Ze doen er alles aan om die informatie voor je verborgen te houden, dus dit gaan ze niet implementeren, dat is mij duidelijk... Het zou handig zijn, maar het verandert toch niet...

Hier kan je zien op welke je antwoord gegeven hebt, en waarop je gereageerd hebt! onder de blauwe letters staan 13 reacties gegeven in deze vraag door mij. Toegevoegd na 16 minuten: Ook is het mogelijk om een vraag te volgen maar ook onder 'instellingen' de 'email notificaties' uit te zetten! Zo kan je GV naar je eigen hand zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100